Responses randomly not working (CSC 0.7.0)

This forum is for reporting any bugs or issues you may encounter with the House Party Story Creator. Please refrain from posting any suggestions or discussions about the Creator itself and keep this forum populated with only bugs or issues.
Forum rules
Forum rules
No racism, sexism, anti-semitism, brigading, doxxing, or ANY form of abusive behavior. No discussion of hacking or piracy or the buying, trading, or selling of ANY type of product or service (digital or otherwise). No advertising of any product or service (digital or otherwise, and this includes streams or any service involving 'subscribers'). No discussion of religion or politics. Do not link to other adult sites, with the exception being discussion of other adult games in Offtopic/allowed subforums; i.e. no pornography.

Do not spam, do not try to circumvent any automated tools that are part of these forums or any linking to these forums. Do not judge others based on their preferences for custom stories, their opinions, sexuality, etc., and most certainly do not bring it to the moderators.

Respect the moderators and each other and all will be well. Report any violations of the above rules. Do not violate local or international laws (including, but not limited to the laws of your country and/or the laws of the United States) while making use of these forums. The IP address of all posts are recorded to aid in enforcing these conditions.

We will use username, e-mail, AND IP bans without reservation, and mods hold the final word in such decisions.
Post Reply
The Rwv
Posts: 11
Joined: Wed Feb 14, 2018 4:26 pm

Responses randomly not working (CSC 0.7.0)

Post by The Rwv » Sat Jun 02, 2018 5:45 am

I have an issue where responses randomly do not work. I am really confused why this happens. CSC 0.7.0 and HP 0.9.6. Unity 2018.1.2f1

Edit: Dialogue 15 just doesn't want to trigger ingame.
Edit 2: This also happened on a line I wrote with Derek.
Edit 3: Tested triggering a different dialogue on Amy. Result is the same. So for some reason the response doesn't want to trigger any new dialogues.
Edit 4: I ended up deleting the response and making a new one. That worked.
Attachments
CSC4.PNG
CSC4.PNG (30.01 KiB) Viewed 330 times

erasmus
Posts: 558
Joined: Tue Feb 13, 2018 4:29 pm

Re: Responses randomly not working (CSC 0.7.0)

Post by erasmus » Tue Jun 05, 2018 5:52 pm

Was there any difference between the new one you made and the old? Nothing was changed in relation to dialogue handling specifically in 0.7.0 HP CSC, although we aren't using 2018 yet. Not sure off the top of my head if that's related.
Erasmus
Quality Control and User Experience Director

redwings16
Posts: 38
Joined: Tue Feb 13, 2018 11:52 pm

Re: Responses randomly not working (CSC 0.7.0)

Post by redwings16 » Wed Jun 06, 2018 2:02 am

so your still using 2017.3.1f1?

erasmus
Posts: 558
Joined: Tue Feb 13, 2018 4:29 pm

Re: Responses randomly not working (CSC 0.7.0)

Post by erasmus » Fri Jun 08, 2018 4:00 am

0.7.0 was 2017.3 I believe. We just recently moved to 2017.4 for 0.10.x. We're using the LTS releases of 2017.x for now until 2018 matures more and we have time to determine if migrating to it is right for us. We tried updating the project to 2018 weeks ago and ran into enough issues to warrant rolling back.
Erasmus
Quality Control and User Experience Director

Post Reply